Свет

ВИДЕО: Итно евакуиран аеродромот во Ница

ВИДЕО: Итно евакуиран аеродромот во Ница

Француските специјални сили започнале со евакуација на аеродромот во Ница.  Евакуацијата започнала во делот на аеродромот каде се остава багажот.

nica-aerodrom11-640x480

Засега не е познато што точно се случува и какви се сознанијата на француските безбедносни сили.