Магазин

ВИДЕО: Излупи вреќа компир за половина минута

ВИДЕО: Излупи вреќа компир за половина минута

На оваа видео снимка можете да видите како се лупи вреќа компир за само половина минута.

Начинот можеби е бизарен, но сепак функционира.

Доколку мислевте дека ова е невозможно, се излажавте. На некој му паднала на ум оваа неверојатна идеја, а што е најдобро од се не ви треба никаква посебна вештина за да успеете.