Свет

ВИДЕО: Ја фати кумашинката на дело со друг маж

ВИДЕО: Ја фати кумашинката на дело со друг маж

На оваа видео снимка која за само 24 часа ја видоа над еден милион луѓе, кумот случајно ја фаќа сопругата на најдобриот пријател на дело со друг маж.

Снимката случајно ја направил кумот на младиот брачен пар, кои неодамна стапиле во брак. На неа може да се слушне како тој ја прашува девојката по име Нина кој е тоа, потенцирајќи дека тоа не е нејзиниот сопруг.

Момчето кое најверојатно е барменот од кафебарот сакајќи да го сокрие своето лице го вклучува блицот на телефонот.

Кумот културно им посака пријатна вечер, а снимката не само што ја покажал на неговиот најдобар другар, туку ја објавил и на интернет, по што ја видеа над милион луѓе ширум светот.