Магазин

ВИДЕО: „Ја излези Ѓурѓо“ e најгледаното видео од Македонија во 2014 година

ВИДЕО: „Ја излези Ѓурѓо“ e најгледаното видео од Македонија во 2014 година

„Ја излези Ѓурѓо“ на фантастичните Некст Тајм е најгледаното видео од Македонија во 2014 година.

Браќата- близнаци Мартин и Стефан направија преработка на легендарната стара песна можеби нетипична за нив, но многумина велат дека овој музички правец одлично им прилега.