Магазин

ВИДЕО: Ја нападна со бакнежи водителката среде емисија

ВИДЕО: Ја нападна со бакнежи водителката среде емисија

Италијанскиот комичар Џин Ноки направи вистински скандал гостувајќи во емисија на италијанска телевизија.

Тој во еден момент и изјави љубов на водителката.

Но, тоа не му беше доволно, па стана и пријде и почна да ја бакнува.

Дури и целиот овој настап да бил исцениран, неговото однесување предизвика бура од реакции и коментари во јавноста.