Свет

ВИДЕО: Ја поли со бензин и ја запали љубовницата на сопругот

ВИДЕО: Ја поли со бензин и ја запали љубовницата на сопругот

Бесна сопруга во Кина откако дознала дека нејзиниот сопруг ја изневерува жива ја запалила неговата љубовница среде улица.

Гневната жена и пришла на љубовницата, ја полила со бензин и ја запалила. Откако го извршила убиството таа се обидела да се самоубие.