петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 65

ВИДЕО: Ја потопи бран додека известуваше во живо

bran.jpg500

Последни вести

Француската новинарка се јави во живо во вестите од крајбрежјето кога изненадно ја потопи бран. Но таа не се предаде и со насмевка го доврши извештајот…

Новинарката Фани Агостино работи за телевизијата БФМТВ и стана голем хит на интернет.


Најчитани вести