Балкан

ВИДЕО: Ја удри автомобил, таа само стана и продолжи!

ВИДЕО: Ја удри автомобил, таа само стана и продолжи!

Црногорка беше удрена од автомобил на пешачки премин во строгиот центар на Подгорица.

Ако не ви серува, тогаш снимката погледнете ја повторно од почеток, зошто таа веднаш потоа станува и продолжува да оди како ништо да не се случило.

Некои пешаци едноставно немаат толку среќа, кога ќе бидат удрени од возило на пешачки премин.