Магазин

ВИДЕО: Ја удрив снаата со секира, многу „мрдаше“

ВИДЕО: Ја удрив снаата со секира, многу „мрдаше“

Водителите на „Здраво Македонијо“, Роберт и Милена, утрово го добија најчудниот повик во својата утринска емисија.

Имено, извесен гледач на нивната емисија во живо раскажува како ја удрил снаата со секира зашто многу “мрдала“.

Во видеото во продолжение, погледнете што навистина се случи.