Свет

ВИДЕО: Ја запали зградата при пренос во живо на интернет

ВИДЕО: Ја запали зградата при пренос во живо на интернет

Јапонец ненамерно ја запали сопствената зграда при пренос во живо на интернет.

Човекот што се гледа со цигара во устата, правел пренос во живо од платформата за игра Твич и почнал да ди игра со кибритчиња.

Едно од кибритчињата се запалува и тој почнува да паничи. Прво што се обидува да направи е да го изгасне огнот со ќеса хартија.

Потоа, трча да донесе вода, но додека да се врати пожарот веќе избувна. До крајот на видеото, целата зграда е во пламен а преносот во живо.

Се верува дека Јапонецот, што се потпишува под псевдонимот Уширо не е повреден во пожарот.

Погледнете го видеото.