Магазин

ВИДЕО: Јапонци ја пеат „Стани моме да заиграш“

ВИДЕО: Јапонци ја пеат „Стани моме да заиграш“

Иако е објавена пред две години, видео снимката на која можете да чуете како група млади Јапонци ја пејат народната песна „Стани моме да заиграш“ е вистински хит на Интернет.

Нема потреба од дополнителен коментар за нивната изведба, доволно е само еднаш да ја слушнете и ќе се заљубите во оваа група момчиња.