Магазин

ВИДЕО: Јапонци пеат македонска народна песна

ВИДЕО: Јапонци пеат македонска народна песна

Браво за храброста и огромно браво за успешно совладаниот македонски јазик! Секоја чест за овие луѓе кои наежија многу битолчани и останати гости кои беа дел од фестивалот „Илинденски денови“ во Битола.

Група Јапонци ја пеат песната „Бело лице љубам јас“ во рамките на трета фестивалска вечер на „Илинденските денови“ во Битола. Нивната изведба е толку оригинална, така што успеаа набрзо да допрат до многумина.

Уживајте во прекрасната изведба: