Магазин

ВИДЕО: Како Афроамериканците изговараат српски брзозборки

ВИДЕО: Како Афроамериканците изговараат српски брзозборки

Јутјуб корисникот што се потпишува како „Игор Сапи“ објави снимка на која „српските афроамериканци“ ги тера да изговараат српски брзозборки.

На големо изненадување тие добро се снајдоа. Погледнете го видеото.