недела, 25 декември 2016  |  Вести денес: 21

ВИДЕО: Како да ги наредите чорапите

chorapi-haos

Поврзани вести

Ако и вие имате проблем со редењето и средувањето на чорапите, ова видео е само за вас.

Погледнете како оваа девојка ефикасно ги пакува чорапите така што се изгледа уредно, а и нема можност да останете без едната од нив.

Најчитани вести