Магазин

ВИДЕО: Како да го напуштите ноќниот клуб со стил?

ВИДЕО: Како да го напуштите ноќниот клуб со стил?

Не е лесно да си одите од ноќниот клуб, особено по долгата и луда ноќ, а особено ако сте жена во високи потпетици.

Снимката од сигурносната камера го забележи „падот на неделата“ и  како „со стил да го напуштите клубот“. Девојката на снимката наместо да ги изоди скалите реши да ги прелета.

За среќа таа не се повреди за време на падот, но нејзината гордост е повеќе од повредена. Погледнете за што се работи!

Fall of the week goes to one our regulars Olivia, for this attempt on Friday night Don’t worry, she didn’t hurt herself, she’s just nursing a bruised ego

Posted by Level Nightclub Bolton on Sunday, March 20, 2016