Магазин

ВИДЕО: Како да нанесете маскара за да добиете три различни изгледи

ВИДЕО: Како да нанесете маскара за да добиете три различни изгледи

Секако, можете едноставно да ја нанесувате маскарата како што тоа го правите со години наназад.

Или можете да научните нов трик како да нанесувате маскара за да добиете три сосема различни изгледи. Станува збор за три техники што имаат различен потенцијал за целокупниот изглед.

Магазинот „Ел“ објави видео туторијал како можете да ја нанесувате маскарата за да добиете три сосема различни изгледи.