Магазин

ВИДЕО: Како да направите лажни шишки без да ја кратите косата

ВИДЕО: Како да направите лажни шишки без да ја кратите косата

Овој мал трик за стилизирање на косата прва го лансираше Кендал Џенер, а набрзо истиот стана голем тренд. Ако ви е потребно инстант освежување, а немате доволно храброст за да ја скратите косата, тогаш можеби е вистински миг да го испробате ова решение…

Кога ќе ви здодее моменталната фрзиура, најлесен начин да ја промените е да ја збогатите со шишки.

Еве еден брилијантен трик како да направите лажни шишки и да се уверите дали таквата фризура ви одговара или не!