четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 33

ВИДЕО: Како да направите некој да се заљуби во вас само за 4 минути?

LJUBOV

Последни вести

Според една љубовна формула се потврдило дека гледањето во очи со личноста која ви се допаѓа може да доведе до заљубување.

Тоа се покажало и реално успешно во пракса, кога биле споени неколку парови од тотални страници до луѓе кои се во брак неколку или многу години и им била дадена задача 4 минути да се гледаат очи в очи.

Учествувале 6 парови на кои почетно им била чудна или смешна целата ситуација, дури и невозможна.

Но за брзо време се потсетиле на убавите чувства кои ги подзаборавиле или занемариле.

Најчитани вести