Магазин

ВИДЕО: Како да направите превртени зачадени очи

ВИДЕО: Како да направите превртени зачадени очи

Научете како да го направите популарниот изглед на зачадени очи што стана вистинска опсесија на сите холивудски ѕвезди. Ако ви здодеаа обичните зачадени очи, сега е вистинско време да пробате нова техника на шминкање.

Станува збор за голем  тренд што пристигнува од Холивуд, а кој ги одушеви дамите во светот.

Важно е дека мора да водите сметка да не претерате со сенката и со моливчето, за да не се размачкате и да не направите контра ефект.

Превртените зачадени очи се одлични за сите дами што сакаат да ги истакнат нивните очи, но и за оние што имаат спуштени капаци и ситни очи, затоа што може да им даде целосно нов изглед.