Магазин

Видео: Како да облечете фармерки помали за четири броја?

Видео: Како да облечете фармерки помали за четири броја?

Уренбесно смешно е како оваа девојка се мачи да облече фармерки број 34, а таа носи 38.

Но, кога нејзината упоорност ќе ве донесе до солзи, ќе си признаете дедека барем еднаш сте се нашле во слична ситуација.