понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 61

ВИДЕО: Како да се решите од целулитот?

Ако сакате да имате совршено тело на плажа, тоа нема да го постигнете ако почнете со вежбање една недела пред одмор. Затоа токму сега е времето кога треба да почнете да се решавате од целулитот и да си помогнете себе си за да заблескате на плажа.

cellulite skin on her legs

cellulite skin on her legs

Поврзани вести

Ако сакате да имате совршено тело на плажа, тоа нема да го постигнете ако почнете со вежбање една недела пред одмор. Затоа токму сега е времето кога треба да почнете да се решавате од целулитот и да си помогнете себе си за да заблескате на плажа.

Не постои магичен трик со кој што целулитот сам ќе исчезне, но затоа вежбањето е еден од најевтините и најдобри начини да се намали целулитот.

Триесетминутниот тренинг што ви го приложуваме е направен така што ги согорува масното ткиво, калориите и целулитот. Тонирањето на мускулите ќе ја намали нерамната текстура на маснотот ткиво кое го прави целулитот.

Најдобро од се е тоа што овој тренинг можете да го правите дома. Погледнете за што се работи.

Најчитани вести