Магазин

Видео: Како да се возите по шините и да не платите трамвај

Видео: Како да се возите по шините и да не платите трамвај

Овој млад словак најде начин како да стигне до саканата дестинација во Братислава, да ја избегне сообраќајната гужва, а истовремено и да не се вози во трамвај и да не плаќа билет.

Тој на обична палета, која се користи за пакување и пренесување на товар, ставил точки на кои точно лежат трамвајските шини и се движи низ Братислава.

Иако ова е добра идеја, сепак не веруваме дека овој вид на превоз до дозволуваат сообраќајните прописи. Погледнете