Бразил2014

Видео: Како германците се подоготвуваат за натпреварот со Аргентина

Видео: Како германците се подоготвуваат за натпреварот со Аргентина

Германија во недела треба да го игра финалниот меч против Аргентина на Светското првенство во Бразил.

Тие одработеја уште еден тренинг, во кој најголемото внимание го привлекоа Кедир, Озил и Подолски, а погледнете и зошто…