Магазин

ВИДЕО: Како гледа мачка хорор филм?

ВИДЕО: Како гледа мачка хорор филм?

Видео снимката од мачката која што со големо внимание и страв гледа хорор филм за кратко време стана хит на социјалните мрежи.

Тогепи, деветмесечната мачка, мешавина од бенгалка и Таби раса, не разбира што се случува на екранот, но необичните звуци и брзите сцени ја „закотвија“ пред телевизорот.

Во еден миг филмот станува мошне страшен, па Тогепи „фати магла“. Погледнете како изгледа кога мачка гледа хорор филм.