Магазин

ВИДЕО: Како изгледа новиот дом на Бионсе и Џеј Зи

ВИДЕО: Како изгледа новиот дом на Бионсе и Џеј Зи

Бионсе и Џеј Зи купија нова вила во Лос Анџелес, за која платија дури 85 милиони долари.

Вилата има теретана, 15 тоалети, базен, винарија… Се простира на дури 2.000 квадратни метри!

Инаку, според листата на „Форбс“ познатата двојка се наоѓа на врвот на листата на најбогати луѓе на светот, така што воопшто не е чудно што се ослучиле да купат толку луксузен дом.