Македонија

ВИДЕО: Како изгледа Вардар кај Пепелиште

ВИДЕО: Како изгледа Вардар кај Пепелиште

Од поројните дождови кои ја зафатија државава надојдоа поголем број реки.  Наш читател ни испрати видео материјал во кое добро се гледа како изгледа деновиве реката Вардар во реонот кај Пепелиште, неготинско.

Во продолжение погледнете го видеото: