Магазин

ВИДЕО: Како изгледаат децата од видеото „Чарли ми го гризна прстот “

Видеото насловено како Charlie bit my finger – again! е погледнато од речиси една милијарда луѓе во светот.

Ова видео е едно од најгледаните на Јутјуб, а неодоливите братчиња Чарли и Хари измамија насмевки на сите кои ги видоа.

Доколку не сте го виделе видеото, погледнете го сега.

А еве како изгледаат денеска Чарли и Хари, 8 години откако видеото беше поставено на Јутјуб.