Магазин

ВИДЕО: Како изгледаат канцелариите на Фејсбук?

ВИДЕО: Како изгледаат канцелариите на Фејсбук?

Дали некогаш додека седите пред вашиот компјутер сте се запрашале како изгледаат канцелариите на Фејсбук?

Основачот на најпознатата социјална мрежа, Марк Цукерберг направи видео на некои од прашањата на луѓето од Фејсбук заедницата.

Преку ова кратко видео тј покажа како изгледаат канцелариите на Фејсбук одблиску.

Сите што имаат прашања до Цукерберг може да ги постават на неговата Фејсбук страница, а сите што сакаат да погледнат како навистина изгледаат канцелариите на Фејсбук може тоа да го направат во приложеното видео:

First live video at Facebook HQ

Posted by Mark Zuckerberg on понедељак 14. септембар 2015.