Свет

Видео: Погледнете како израелската војска ги спречува палестинците

Видео: Погледнете како израелската војска ги спречува палестинците

На снимките се израелските воени сили кои го покажуваат начинот на кој се спречува големо настрадување на цивили при нападите во Газа.