Магазин

ВИДЕО: Како Камерон Диаз ја одржува својата совршена линија?

ВИДЕО: Како Камерон Диаз ја одржува својата совршена линија?

Камерон Диаз е американска актерка и поранешна манекенка што секогаш не воодушевува со нејзин ите долги, убаво обликувани нозе и фит формата.

Нејзиниот долгогодишен тренер Теди Бас ги открива сите нејзини фитнес тајни.

Камерон нејзиното тело го обликува со голем број вежби, а 3 до 5 пати неделно на распоред се и кардио вежбите.

За цврстите елегантни раце и цврстиот стомак Камерон ги прави овие вежби: