понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 78

ВИДЕО: Како кучето го вика газдата да се врати во автомобилот

Кучињата често се врзани за нивните сопственици, па не сакаат кога ќе ги остават сами да чекаат.

kuce-1

Поврзани вести

Кучињата често се врзани за нивните сопственици, па не сакаат кога ќе ги остават сами да чекаат.

Ако ги оставите сами ќе направат се за да ве повикаат. Едно куче од Русија се сети на посебен начин како да му порача на неговиот сопственик дека тој му недостасува.

Погледнете за што се работи…

Најчитани вести