Спорт

ВИДЕО: Како Нејмар заврши со крававо лице

ВИДЕО: Како Нејмар заврши со крававо лице

При еден дуел со противнички фудбалер, тој доби удар со лакт во лицето по што почна да тече крв во огромни количини. Мораше да интервенира медицинскиот тим на теренот, во вториот дел Нејмар беше повлечен од игра.

nejmarpovreda-768x432