Магазин

ВИДЕО: Како правилно се сече лубеница?

ВИДЕО: Како правилно се сече лубеница?

Како правилно се сече лубеница? Ова прашање никој од нас не го поставува, затоа што сите ние сметаме дека тоа го правиме на вистинскиот начин, но по се изгледа се лажеме.

Најголемиот дел луѓе се навикнати лубеницата да ја сечат на резанки, но на интернет се појави видео на кое е покажан многу полесен и поедноставен начин за сечење на овој зеленчук. Погледнете го!