Магазин

ВИДЕО: Како реагираат луѓето кога ќе им кажете дека се убави

ВИДЕО: Како реагираат луѓето кога ќе им кажете дека се убави

Средношколката Ши Гловер успеала да докаже како само еден комплимент на сметка на изгледот може кај луѓето да предизвика неверојатни емоции и сето тоа го забележала со камера.

За своето видео таа избрала познаници во кои ја видела убавината. Меѓутоа, кога им соопштила поради што се одбрани, пред уклучена камера, нјзиниот проект се претворил во вистински социјален експеримент, а реакциитена луѓето се неверојатни.

Погледнете…