Магазин

ВИДЕО: Како реагираат момчиња кога треба да удрат девојче

ВИДЕО: Како реагираат момчиња кога треба да удрат девојче

Група италијански момчиња на возраст од 7 до 11 години снимени на видео објавено на funpage.it се запознаваат со едно убаво девојче, а потоа од нив авторите бараат да направат неколку работи.

Прво, момчињата треба да кажат што им се допаѓа најмногу кај девојчето, потоа треба да ја помилуваат, па да направат гримаса и на крај бараат од нив да и удрат шлаканица.

Како реагираа момчињата погледнете на видеото, кое има за цел да ја подигне свеста за проблемот со насилството врз жените.