Магазин

ВИДЕО: Како сами да засадите домати во саксија?

ВИДЕО: Како сами да засадите домати во саксија?

Ова лето можете во удобноста во вашиот дом да уживате и во најубавата и најздрава салата што самите ќе ја одгледате.

И официјално пристигна пролетта, а се повеќе луѓе го користат слободното време за да ја средат градината.

Овој човек ќе ви покаже наједноставен начин за одгледување домати. Се што ви е потребно е една саксија, земја и парчиња исечен домат со семки.