понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Како се извлекува автомобил од кал?

Како се извлекува автомобил од кал? Можеби имате голем број одговори на ова прашање, но на интернет се појави уште едно видео, што може да ви помогне.

kako-avtomobil-kal

Последни вести

Како се извлекува автомобил од кал? Можеби имате голем број одговори на ова прашање, но на интернет се појави уште едно видео, што може да ви помогне ако некогаш се најдете во таква ситуација.

Есента и зимата се годишни времиња кога е зголемена веројатноста со автомобилот да заглавите во кал или во снег, а ова оригинално и едноставно решение би можело да ви помогне да се извлечете.

Еден генијалец успеа да прицврсти парче дрво на тркалото и на тој начин да се извлече од кал.

Уверете се самите зошто ова видео за кратко време стана вистински хит на интернет!

Најчитани вести