петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 27

ВИДЕО: Како се менуваа трендовите со ноктите во последните 100 години?

Слично како и во модата и маникирот во минатото беше мошне ефектен, софистициран и се потпираше на вечната класика. Можеби токму затоа во следното видео ќе ја најдете вашата инспирација и ќе добиете единствени нокти.

noktiiii

Поврзани вести

Слично како и во модата и маникирот во минатото беше мошне ефектен, софистициран и се потпираше на вечната класика. Можеби токму затоа во следното видео ќе ја најдете вашата инспирација и ќе добиете единствени нокти.

Во согласност со расположението, комбинацијата на облекување, но и со годишните времиња маникирот се менува и затоа веруваме дека ќе ве интересира какви нокти биле пожелни на почетокот на 20-иот век.

Уживајте во видеото и побарајте инспирација.

Најчитани вести