Магазин

ВИДЕО: Како се менуваше женската долна облека во последните 100 години?

ВИДЕО: Како се менуваше женската долна облека во последните 100 години?

Ова видео покажува како модата, кога се работи за долната облека се менувала во последните 100 години. Моделите на голема радост на мажите станувале се помали и потенки.

Погледнете за што се работи!