Македонија

ВИДЕО: Како се наплаќа паркинг во Куманово

ВИДЕО: Како се наплаќа паркинг во Куманово

Праќате СМС порака за паркирање во Куманово и ви пристигнува повратен одговор : Наплатено 372.000 евра.

Видеото е направено откако во изминативе неколку денови во медиумите актуелен е скандалот во кој што е вмешан потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски, кој според тврдењата на ВМРО ДПМНЕ е еден од сопствениците на фирмата „МетропаркингПлус“ која што го добила тендерот од општинското претпријатие „Куманово паркинг“ вреден околу 400.000 евра.