Магазин

ВИДЕО: Како звучи „Hello“ на Адел преведена преку Гугл Транслејт

ВИДЕО: Како звучи „Hello“ на Адел преведена преку Гугл Транслејт

Комичарката Мелинда Кетлин Риз реши да направи пародија од хит песната на Адел „Hello“ користејќи се со алатката Гугл Транслејт.

Имено, Риз се обидела да експериментира како оваа песна, која урива рекорди на топ листите, ќе звучи преведена со помош на Гугл Транслејт.

Видеото на кое комичарката ја изведува песната според текст добиен преку превод на апликацијата стана вистински хит на интерент.