Магазин

Видео: Какво лудило од тобоган

Видео: Какво лудило од тобоган

Можете ли да замислите како би изгледал тобоган долг 305 метри? Не морате да замислувате, бидејќи тој постои.

„Слајд сити“ е пренослив воден тобоган на надувув ање кој во текот на врелите летни месеци се поставува во четири различни градови во Америка.

Оние кои ќе одлучат на овој начин да се забавуваат и разладат треба да платат 10 долари за три „возења“ или 20 долари за целодневно уживање.

Корисниците на ова „лудило оф воден тобоган“ си носат свои гуми, водени пиштоли и останата опрема, а компанијата која е сопственик на тобоганот е задолжена за пуштање на музика цел ден, како и обезбедување на храна и пијалоци.

Погледнете како се забавуваат посетителите на овој тобоган.