Магазин

ВИДЕО: Какво возење на кружен тек во центарот на Скопје

ВИДЕО: Какво возење на кружен тек во центарот на Скопје

Не е за секого кружен тек. Овој возач кај кружниот тек кај Католичка црква во центарот на Скопје се престрои погрешно и започна да вози во погрешна лента.

За среќа не настанал поголем инцидент, а возачот брзо успеал да се престрои во правилна лента.