Македонија

ВИДЕО: Kамерите го снимиле Савески пред канцеларијата на Претседателот Иванов

ВИДЕО: Kамерите го снимиле Савески пред канцеларијата на Претседателот Иванов

Kамерите го снимиле Здравко Савески пред канцеларијата на Претседателот Иванов што беше демолирана во насилните протести од пред две недели.

На видеото може да се види како Савески пали фотографии од Претседателот но и како фрла камења кон канцеларијата.

Здравко Савески, лицето за кое медиумите под контрола на СДСМ и СОРОС утрово објавија дека е еден од повиканите во полиција за нередите од протестите на СДСМ и СОРОС снимен од камерите пред канцеларијата на Претседателот Иванов на Рекорд.