Магазин

ВИДЕО: Киану Ривс отстапува место во јавниот превоз

ВИДЕО: Киану Ривс отстапува место во јавниот превоз

Надвор од филмското платно Киану Ривс важи за скромен човек што не сака многу да се експонира, а покажа и дека е вистински џентлмен.

Славниот актер кој во два наврати напиша мошне трогателни писма до човештвото, овој пат ги изненади сите со неговиот гест кога во едно метро во Њујорк го отстапи неговото место на една жена за да седне.

Сето тоа го забележал неговиот сопатник што седел веднаш спорти него. Погледнете го видеото: