Магазин

ВИДЕО: Кинеска пејачка се прослави со кокодакање

ВИДЕО: Кинеска пејачка се прослави со кокодакање

Кинеска пејачка отпеа песна насловена како „Чик чик сонг“, а видеото има над десет милиони прегледи.

На видео записот можат да се видат полуголи мажи кои носат коњски глави, а текстот на песната во најголем дел се состои од звуци на животни.

Меѓутоа најинтересно од се е што пејачката вели дека идејата за ваква песна всушност и дошла на сон. Таа сонила фарма со многу животни и тоа бил клучниот фактор да се реши на ваков чекор.

На второто видео може да го проследите целиот спот на песната.