Магазин

Видео: Ќе ви стане јасно зашто се вели дека сте љубопитен како мачка

Видео: Ќе ви стане јасно зашто се вели дека сте љубопитен како мачка

За само 15 секунди, оваа зеленоока мачка ќе ви објасни зошто мачките не можат да се воздржат, а да не ја покажат својата љубопитност.

Неговата сопственичка, пробува да направи снимка додека вежба јога, а тоа и не му оставило баш некаков впечаток на мачорот. Но, затоа пак камерата, таа чудна и неверојатна направа…е токму таа му го првлекува

Погледнете