вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 58

Видео кое ја возвишува љубовта

ljubov

Поврзани вести

Неа не можеме да ја дефинираме, иако веќе долго ја познаваме, таа повторно успева да не изненади, да ни го одземе здивот, да го запре времето, да намами насмевка кога најмалку очекуваме.

Љубов-непредвидлива, електрична, турбулентна, чудесна, изградена од ситници, од еден поглед, неколку зборови, доза насмевка.

Дека се вљубуваме во ситници покажува оваа видео снимка посветена на љубовта и сите жени на светот. Ова видео ја слави и возвишува љубовта.

Оваа своевидна ода на љубовта прикажува прекрасна приказна за еден пар, ситниците поради кои тие се вљубени еден во друг и кои секојдневно ги потсетуваат на убавина, љубов и убави нешта. Минута и пол чисти емоции, прекрасни мисли и пораки…

Погледнете…

Најчитани вести