Магазин

Видео кое треба секоја жена да го погледне

Видео кое треба секоја жена да го погледне

Постојат денови кога жените не се чувствуваат добро во сопственото тело, кога мислат дека не изгледаат најдобро, кога мислат дека сте дебели, имаат лоша фризура…

Во овој проект на #imEnough е поставено огледало во еден шопинг центар. Огледло кое жените кои случајно поминуваат ги прашува „Како се чувствуваш кога ќе се погледнеш во огледало?“

Одговорите се прилично обесхрабрувачки, но потоа нешто им се случува на овие жени. Нешто што кај случајните минувачи измамува солзи.

Погледнете за што се работи: