Магазин

ВИДЕО: Кога детето не сака уште едно бебе во семејството

ВИДЕО: Кога детето не сака уште едно бебе во семејството

На оваа видео снимка можете да ја видите реакцијата на едно од двете слатки дечиња кога нивната мајка им соопштува дека ќе имаат уште едно братче или сестриче.

„Не можеш, бидејќи имаш две деца! Зошто би сакала да добиеш уште едно дете и да го замениш едно од своите деца…Тоа е едноставно премногу!“, вика малото момче и продолжува: „Тоа нема смисла! Имаш две деца и би требало да не сакаш засекогаш, а не да имаш уште едно дете!